Descopera noutatile pe care le-am pregatit pentru magazinul tau online!

17 martie 2017

Se stie ca primavara comertul online ia din nou avant, asa ca deschidem si noi sezonul cu un articol despre cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat recent in platforma de eCommerce ShopMania BIZ.

Daca magazinul tau online este pe platforma noastra le poti testa pentru a le vedea in actiune:

SSL Setup – https site-wide pentru magazinul tau

In momentul in care vizitatorii tai se simt in siguranta in magazin, automat si rata ta de conversie va creste. Pe langa beneficiile legate de securitate, un certificat SSL iti va aduce numeroase alte avantaje, precum o mai buna indexare in motoarele de cautare si deci expunere si vanzari mai mari, sau evitarea notificarilor ne-prietenoase pe care browserele le afiseaza in momentul accesarii unui site care nu functioneaza pe o conexiune securizata. Iti poti achizitiona un certificat SSL direct din panoul de administrare ShopMania BIZ, din sectiunea de Aplicatii si poti contacta echipa de la support pentru a te ajuta sa il setezi pe magazin.

Functionare pe protocolul HTTP/2 pentru magazinul tau

Dupa ce ti-ai setat un certificat SSL, beneficiezi automat de functionare pe protocolul HTTP/2 pentru domeniul magazinului tau. Acesta este cea mai recenta revizie a protocolului HTTP si iti va oferi o viteza mult mai buna de incarcare a paginilor si o robustete crescuta a magazinului.
Mai multe informatii despre HTTP/2 poti afla de aici.  Ai acces imediat la acest upgrade, dupa ce iti instalezi un certificat SSL pentru domeniul magazinului tau.

Pe langa avantajele pe care le poti obtine prin activarea protocolului HTTP/2, in momentul de fata beneficiezi deja de timpi de incarcare redusi considerabil atat pentru magazin, cat si pentru intreaga aplicatie ShopMania BIZ, ca urmare a upgrade-urilor majore de hardware si software pe care le-am efectuat la nivel de platforma in ultima perioada. Odata cu acestea, te poti bucura de asemenea de un nivel crescut de stabilitate si securitate in tot sistemul ShopMania BIZ.

Noi actiuni in bulk: setare facila pentru variantele de produs, resetarea reducerilor de pret, modificarea status-ului de disponibilitate

Daca ai in catalogul tau produse cu variante multiple (spre exemplu, marimile unui articol vestimentar), te vei bucura cu siguranta. Dupa ce ai definit un atribut (cum ar fi Marimea, pornind de la exemplul anterior), poti crea variantele de produs in mod bulk, direct din listingul de produse. Selecteaza produsele de baza pentru care vrei sa definesti variante, acceseaza meniul de optiuni si aplica actiunea Asociaza variante multiple. Asta-i tot 🙂

In acelasi meniu de optiuni din listingul de produse, vei regasi inca doua noi actiuni care se pot aplica cu eficienta maxima pentru mai multe produse simultan:

  • Reseteaza reducerea de pret iti permite sa revii la pretul vechi al produselor dintr-un singur click si fara alte calule suplimentare;
  • Seteaza disponibilitatea produselor te ajuta sa setezi in bulk status-ul de disponibilitate, fara sa mai fie nevoie sa editezi fiecare produs in mod individual.

Filtreaza produsele in panoul de administrare dupa intervalul de pret

Vrei spre exemplu sa aplici discounturi produselor cu preturi situate intr-un anumit interval?
Foloseste atunci noua filtrare dupa interval de pret, disponibila in listingul de produse din panoul tau de administrare. Speram ca optiunea sa iti fie de folos, mai ales impreuna cu noile actiuni bulk pe care ti le-am prezentat mai sus.

Defineste campuri aditionale cu caracter obligatoriu

Despre campurile aditionale si marile lor beneficii ti-am mai povestit. Daca le folosesti (noi speram ca le-ai descoperit deja eficienta), acum iti oferim posibilitatea sa setezi ca un camp aditional sa fie obligatoriu.
Daca vrei sa nu mai uiti sa lasi un astfel de camp necompletat, spre exemplul in momentul in care adaugi un produs nou, activeaza setarea de camp obligatoriu din pagina de editare a campului aditional.

Actualizarea exporturilor pentru Saga, pentru un tratament corespunzator al campului Judet

Daca folosesti Saga, stii probabil deja faptul ca exportul de facturi de tip XML nu suporta noile cerinte cu privire la trimiterea Judetului ca si camp distinct. Avand in vedere aceasta limitare Saga, am trecut exportul de facturi pentru Saga in format DBF, astfel incat sa poti importa Judetul ca si camp separat, conform reglementarilor. Iti recomandam sa accesezi pagina Exporta facturi Saga si sa consulti indicatiile pe care ti le-am pregatit, pentru a te familiariza cu noul mod de lucru pe care il presupune folosirea exportului de facturi in format DBF.

Speram ca noile functionalitati sa iti fie de ajutor in administrarea si cresterea business-ului tau online! In cazul in care iti putem oferi mai multe detalii despre anumite optiuni, ne poti contacta oricand. Succes!

Lasa un comentariu