GpeC anunta organizarea celei de-a saptea editii a proiectului Scoala de Vara GPeC

In perioada 23-28 august, 12 mentori vor sustine 18 ore de cursuri intensive de comert electronic si marketing online in fata a 50 de participanti. O parte dintre temele abordate in cadrul evenimentului sunt: optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, campanii AdWords si SEO, informatii despre Marketing Online si Social Media, logistica sau Customer Experience.

"Am inceput Scoala de Vara GPeC acum sapte ani din dorinta de a ajuta antreprenorii online si pe toti cei care activeaza in domeniul eCommerce. Piata locala este intr-o continua expansiune, iar nivelul celor ce vor sa isi deschida un magazin online sau lucreaza deja in domeniu trebuie sa fie unul ridicat. De-a lungul editiilor de pana acum, am rafinat cursurile si subiectele pe care le abordam, pastrand tot timpul o abordare cat mai pragmatica si axata pe exemple concrete. Obiectivul nostru este de a le oferi participantilor cunostintele si uneltele necesare pentru ca acestia sa isi poata imbunatati activitatea si sa vina catre clientii lor cu servicii cat mai bune", mentioneaza Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Pana in prezent, peste 300 de cursanti au participat la cursurile organizate de GPeC pe perioada verii. Programul de mentorat se adreseaza atat celor pasionati de comertul online, antreprenorilor ce si-au deschis deja propriul magazin online, cat si furnizorilor de servicii si solutii eCommerce, procesatorilor de plati, companiilor de curierat si agentiilor specializate.

Mentorii acestei sesiuni de vara sunt: Valentin Radu (Fondator Omniconvent), Horia Neagu (Digital Marketing Consultant), Lucia Ciuca (Managing Director Quantum Data Science), Liviu Taloi (Senior eCommerce Consultant), Anabela Luca (CEO adLemonade), Sergiu Negut (Business Angel si Associate Dean in cadrul Maastricht School of Management), Roxana Magopet (Marketing & PR Manager FAN Courier), Dan Virtopeanu (Managing Partner BreezeMobile), Marian Hurducas (Manager & Founder Necktie Agency), Ioana Barbu (Managing Partner Bright Agency), alaturi de Raluca Radu (Country Manager Answear.ro) si Andrei Radu (Fondator GPeC).

Cei ce isi doresc sa participe in cadrul Scolii de Vara GPeC se pot inscrie pana la data de 1 august 2017 pe site-ul GpeC, beneficiind de preturi promotionale Early-Bird.

Evenimentul se organizeaza la Family Hotel Arnica din Bran, judetul Brasov in perioada 23-28 august.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.