GPeC SUMMIT Online – 24-25 mai: doua zile de conferinte si 17 cursuri intensive de eCommerce & Marketing Online

27 aprilie 2021

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de eCommerce & Digital Marketing din Europa de Est – se va desfasura exclusiv online in zilele de 24 si 25 mai. Avinash Kaushik, Oli Gardner, Shanelle Mullin sunt doar 3 din speakerii internationali de top anuntati, iar lor li se alatura unii dintre cei mai buni specialisti in eCommerce si Digital Marketing din Romania. Inscrierile au inceput pe website-ul GPeC.ro, iar pana pe 30 aprilie biletele pot fi achizitionate cu cel mai mic pret prin intermediul ofertei Very Early Bird.

Avinash Kaushik in premiera la GPeC SUMMIT + unii dintre cei mai buni specialisti din lume

Avinash Kaushik este Digital Marketing Evangelist pentru Google si autorul a doua carti bestseller: Web Analytics: An Hour a Day si Web Analytics 2.0, fiind considerat o autoritate in Analytics la nivel international. Seth Godin spune despre Avinash: „Analytics este de o importanta cruciala pentru orice business online si nimeni nu il explica mai elegant, mai simplu si mai elocvent decat Avinash Kaushik”.

Alaturi de Avinash, vor urca pe scena virtuala a GPeC SUMMIT: Oli Gardner (Unbounce), Shanelle Mullin (Shopify), Alex Birkett (HubSpot), Jill Quick (The Coloring In Department) si Talia Wolf (GetUplift) – toti cu un background incontestabil in eCommerce si Marketing Online.

Peste 20 de speakeri romani completeaza line-up-ul de exceptie pregatit de organizatorii GPeC despre care Andrei Radu (CEO & Founder GPeC) spune: “Am reunit toti speakerii pe care noi insine vrem sa ii ascultam pentru ca toti sunt inspirationali, dar mai ales livreaza continut practic – asa cum noi iubim la GPeC. Indiscutabil, sunt unii dintre cei mai buni experti pe care ii au domeniile eCommerce & Digital Marketing in acest moment”.

Desfasurarea pe zile a GPeC SUMMIT – 24-25 mai

Ziua de 24 mai este dedicata Conferintei GPeC care reuneste numele sonore ale peisajului eCommerce autohton si in cadrul careia vor fi discutate subiectele la zi si perspectivele de viitor din domeniu pentru toti cei interesati de pornirea si dezvoltarea unei afaceri online. De aceea, “Conferinta GPeC din 24 mai este gratuita pentru oricine cocheteaza cu domeniul si este interesat sa lanseze un startup in eCommerce sau sa migreze dinspre offline inspre digital”, spune Andrei Radu. “Accesul necesita doar o simpla inscriere gratuita facuta pe site-ul nostru”, adauga el.

In paralel cu Conferinta din 24 mai au loc Cursurile Intensive GPeC sustinute de cei mai buni traineri romani in eCommerce si Marketing Online si dedicate celor care vor sa aprofundeze concret cum isi pot creste vanzarile in cadrul magazinului online prin tactici aplicabile imediat. In total, 17 cursuri intensive sunt anuntate pe agenda evenimentului – toate cu exemple si recomandari practice, iar accesul la cursuri costa doar 89 EUR + TVA/persoana pana pe 30 aprilie, ora 23:59. Nivelul tuturor cursurilor este Incepator/Intermediar.

In dimineata zilei de 25 mai se continua seria de Cursuri inceputa pe 24 mai, iar dupa-amiaza este dedicata speakerilor internationali legendari “pe care niciun profesionist din eCommerce sau Digital Marketing nu ar trebui sa ii rateze”, spune Andrei Radu. Accesul la prezentarile speakerilor internationali costa tot 89 EUR + TVA/persoana pentru cei care se inscriu pana pe 30 aprilie, ora 23:59.
Toate sesiunile din cele doua zile de GPeC SUMMIT sunt LIVE (nu pre-inregistrate) si permit interactiunea participantilor cu speakerii si trainerii si adresarea de intrebari in direct, fiecare sesiune avand un slot dedicat pentru intrebari si raspunsuri.

Intregul eveniment GPeC SUMMIT se va desfasura exclusiv online, deci poate fi accesat de oriunde eliminand costurile de deplasare, cazare etc.

Inscrierile sunt in desfasurare pe website-ul GPeC, astfel:

  • Conferinta GPeC 24 mai 2021 – Gratuit;
  • Pachet Cursuri 24-25 mai 2021 – 89 EUR + TVA/persoana (Discount 60 EUR pana pe 30 aprilie);
  • Pachet Speakeri Internationali 25 mai 2021 – 89 EUR + TVA/persoana (Discount 60 EUR pana pe 30 aprilie).

Detaliile complete si inscrierile la GPeC SUMMIT Online – 24-25 mai pot fi regasite pe website-ul GPeC.

Lasa un comentariu