Ai carte, ai parte de vanzari: cum sa vinzi online carti fizice si eBook-uri

Descopera cum poti vinde carti fizice si eBook-uri in cativa pasi simpli, chiar si in conditiile unei piete de profil aglomerate.

Mic calendar de sarbatori si cum poti sa iti maximizezi vanzarile online pentru fiecare dintre acestea

Pentru fiecare dintre aceste sarbatori, consumatorii cumpara in primul rand cadouri. Dar ar fi complet gresit sa te axezi exclusiv pe cadouri:

eCommerce Compass: vanzarile Home&Deco, IT&Electronice si articole sportive, cele mai spectaculoase cresteri fata de 2020

Conform unei analize MerchantPro, numarul comenzilor in perioada ianuarie-septembrie 2021 a crescut cu 54% fata de anul precedent, in timp ce pentru valoarea comenzilor plasate s-a inregistrat o crestere de 76% YOY (year over year).

Tehnici de SEO local pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online

Citeste recomandari despre cum poti genera incredere si sa cresti in acelasi timp vizibilitatea magazinului tau prin tehnici de SEO local.

Descopera 6 idei de afaceri online part-time care necesita o investitie minima

Te-ai gandit sa incepi o mica afacere sau sa dezvolti un nou business pe langa cel pe care il ai deja? Iata cateva idei de la care poti incepe construirea unei mici afaceri.

Ai un magazin online din segmentul fashion? Descopera 6 moduri prin care il poti creste intr-o industrie hiper-aglomerata

Descopera cateva tactici de crestere a unui magazin de eCommerce din segmentul fashion.

Cum sa folosesti gamification pentru a creste vanzarile magazinului tau online

Dincolo de UX si de facilitatile prin care poti atrage cumparatori, gamification este un concept relativ nou, care poate rezolva multe din problemele cu care se confrunta magazinele online de azi:

Cum sa imbunatatesti review-urile si testimonialele magazinului tau online intr-o luna

Descopera in continuare cum sa imbunatatesti rapid calitatea si cantitatea review-urilor primite de magazinul tau online MerchantPro

Creeaza campanii Back to School de succes: recomandari care iti pot creste vanzarile

Daca te gandesti sa “sari” perioada Back to School pentru ca magazinul tau nu vinde articole pentru copii, iti recomandam sa nu faci asta, totusi. Campaniile Back to School nu sunt doar despre copii;

Foloseste strategia post-vanzare pentru a-ti creste magazinul eCommerce

Pentru a putea fideliza clientii existenti si pentru a creste profitul magazinului, este important sa nu uitam de strategia post-vanzare.
1 ... 10 / 41
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.