Intalnirile consultative GPeC 2011 se desfasoara in zilele de 16 si 17 iunie

9 iunie 2011

Joi, 16 si vineri, 17 iunie 2011, are loc seria de intalniri dintre magazine si juriul Galei pentru a le fi explicate primele punctaje acordate.

Intalnirile consultative se vor desfasura in Bucuresti, la Orange Concept Store si au ca scop un dialog deschis intre juriul Galei si reprezentantii magazinelor online inscrise in competitie, pe marginea rapoartelor initiale de jurizare.

In cadrul intalnirilor, fiecare magazin online are la dispozitie aprox. 1 ora in care poate discuta cu membrii juriului asupra raportului sau de evaluare sau chiar asupra aspectelor de business care il intereseaza in mod direct, juriul fiind deschis la dialog si oferind consultanta gratuita.

Potrivit organizatorilor, 44 de magazine au confirmat participarea, fie live sau online prin Skype.

Acest lucru se intampla dupa ce magazinele au fost nevoite sa treaca de cea mai riguroasa preselectie de pana acum, constand in respectarea legislatiei in vigoare si a codului de bune practici in comertul electronic, in urma carora comerciantii au primit Marca de Incredere TRUSTED.ro.

De asemenea, magazinele inscrise in competitie trec prin 3 etape de evaluare la diferite intervale de timp, tocmai pentru a le fi analizata evolutia de-a lungul vremii, in asa fel incat sa isi creasca performantele pana la incheierea editiei GPeC 2011.

Prima etapa de jurizare se va incheia vineri, 10 iunie 2011, pentru ca in perioada imediat urmatoare magazinele sa primeasca rapoartele de evaluare aferente acestei etape. Acestea vor avea la dispozitie 1-2 zile sa parcurga rapoartele si sa isi pregateasca intrebarile, nelamuririle sau eventualele discutii pe care doresc sa le poarte cu membrii juriului.

Lasa un comentariu