Mai sunt doar 3 zile de inscrieri la Gala Premiilor eCommerce 2011

12 mai 2011

Cea mai dura editie de pana acum a Galei Premiilor eCommerce este pe cale sa incheie prima etapa – respectiv inscrierea magazinelor in competitie, lucru care se va intampla duminica, 15 mai 2011 la ora 0.00.

Potrivit organizatorilor, inscrierile nu vor fi prelungite, avand in vedere respectarea cu strictete a urmatoarelor faze ale evenimentului.

„Imediat dupa incheierea inscrierilor, juriul GPeC va trece la prima etapa de evaluare, in asa fel incat rapoartele de auditare continand primul set de note sa fie finalizate pana pe 13 iunie, cand incepe seria de intalniri consultative intre magazinele inscrise si membrii juriului.

In cadrul acestor intalniri, reprezentantii magazinelor au ocazia de a discuta fata in fata cu juriul asupra punctajelor acordate si a problemelor semnalate in urma evaluarii”, spune Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

„Evident, vor participa la intalniri doar magazinele care isi doresc acest lucru, fara sa existe o obligativitate in acest sens, iar magazinele din provincie vor putea participa online prin skype„, adauga Radu.

Anul acesta, GPeC a impus cele mai riguroase criterii de preselectie care constau intr-un set de obligatii legale dar si de bune practici in comertul electronic, competitia devenind restrictiva in scopul cresterii calitatii magazinelor online si, astfel, a increderii consumatorilor obisnuiti in tranzactionarea prin internet.

Doritorii gasesc formularul de inscriere pe website-ul Galei.

Lasa un comentariu