ShopMania este si in 2012 cel mai bun comparator de preturi din Romania

31 octombrie 2012

Gala Premiilor eCommerce 2012 a adus si in acest an echipei ShopMania premiul pentru „Cel mai bun comparator de preturi„.

Aceasta recunoastere a muncii si eforturilor noastre venita din partea partenerilor nostri din industria de eCommerce ne bucura si ne motiveaza in acelasi timp sa continuam sa oferim aceleasi servicii de calitate si sa le imbunatatim in permanenta.

Faptul ca ShopMania s-a aflat si in acest an pe podiumul recunoasterii valorilor industriei de eCommerce romanesti ne determina si mai mult sa continuam pe drumul cresterii comertului online din Romania atat prin serviciile oferite de comparatorul de preturi ShopMania cat si prin intermediul platformei de creare de magazine online ShopMania BIZ, care a devenit in doar 2 ani de la lansare cea mai populara solutie romaneasca pentru crearea de magazine online la cheie.

Multumim organizatorilor Galei Premiilor eCommerce precum si tuturor magazinelor online care ne-au acordat si in acest an increderea lor si ne-au ales drept parteneri.

 

Lasa un comentariu