Unii dintre cei mai mari specialisti in marketing online vin anul acesta in Romania la GPeC Summit

8 octombrie 2015

4 nume grele in marketing online si optimizarea conversiilor vin, pentru prima data in Romania, la GPeC Summit, 24 Noiembrie 2015.

Cel mai important eveniment de comert electronic din Romania care marcheaza si primii 10 ani de existenta GPeC (Gala Premiilor eCommerce) in online-ul romanesc va avea loc in toamna aceasta. Invitatii speciali ai Summit-ului din noiembrie sunt adevarati guru in digital marketing si in cresterea vanzarilor magazinelor online, fiind recunoscuti ca autoritati in domeniu la nivel international si vorbind la cele mai importante evenimente de profil din intreaga lume.

Oli-Gardner

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce,Ā unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial. Este astfel cunoscut ca expert in optimizarea ratei de conversie. Oli crede ca reteta de succes pentru cresterea ratei de conversie sta in mixul perfect dintre date si design (user experience), impreuna cu serviciile de calitateĀ oferite de magazinele online clientilor. Pasionat de optimizarea fiecarui element dintr-un landing page, Oli spune ca a vazut si a analizat mai multe landing page-uri decat oricine altcineva din lume. In timpul liber, Oli se gandeste serios sa isi schimbe oficial numele din Oliver Gardner in Landing Page. šŸ™‚

Brian-Massey

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences si autorul best seller-ului de pe Amazon „Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”.Ā CuĀ o experienta de peste 20 de ani in optimizarea prezentei online si a ratei de conversie, considerand ca aceasta este „arta de a creste incasarile fara sa platesti pentru mai mult trafic”. Brian impartaseste constant din experienta personala scriind pe blogul The Conversion Scientist, iar articolele lui pot fi citite si in prestigioasele publicatii online ClickZ.com, Search Engine Land, Marketing Land si Content Marketing Institute.

Larry-Kim

Larry Kim a fost desemnatĀ cel mai influent expert PPC in anii 2014 si 2013 la nivel mondial.Ā Numele sau poate fi regasit si in TopĀ 10 Forbes cei mai influenti online marketeri la nivel mondial. Larry este fondatorul WordStream si autorul a 4 carti de specialitate de software development si a numeroase articole publicate in reviste si bloguri prestigioase: Search Engine Journal, Ā MediaPost, Marketing Land, Hubspot, Moz,Ā Marketing Profs, Online Marketing Institute,Ā s.a.

De asemenea, Larry se regaseste siĀ inĀ Top 20 contributori la Inbound.org si a scris articolul despre PPC marketing care a inregistrat cel mai mare numar de share-uri din toate timpurile, generand peste 10 milioane de accesari in ultimii 5 ani.Ā Este adeseaĀ invitatul special al unora dintre cele mai importante evenimente de SEM din intreaga lume.

Untitled2

Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL, agentie pe care o conduce impreuna cu partenerul lui de afaceri, Peep Laja. Viljo este expert in optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are in portofoliu clienti precum Kaspersky, J.W. Marriott, Iron Mountain etc.
Agentia promite ferm urmatorul lucru: „We will make you TONS more money”, asadar Viljo va impartasi cu audienta GPeC drumul sigur catre cresterea vanzarilor online.

Alaturi de cei patru experti internationali, si alte nume grele ale e-commerce-ului romanesc vor fi prezente pe scena GPeC, organizatorii urmand sa anunte agenda completa a evenimentuluiĀ foarte curand.

GPeC Summit se va desfasura in Bucuresti, pe data de 24 noiembrie 2015, la Crystal Palace Ballrooms. Summit-ul are loc in intervalul orar 09:00-18:00, iar incepand cu ora 19:30 are loc cea de a X-a editie a Galei Premiilor eCommerce Ć¢ā‚¬ā€œ Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc.

Inscrierile la cele doua module de eveniment au inceput deja, iar pretul unui bilet de acces (atat pentru GPeC Summit, cat si pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 EUR (TVA inclus) valabil in perioada early-bird pana pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. In intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 EUR (TVA inclus).

Inscrierile se fac completand formularul online de pe website-ul organizatorilor.

Lasa un comentariu