Cloud eCommerce: oportunitati nelimitate pentru magazinele online

27 iulie 2015

Tranzitia aplicatiilor catre modelele web-based are loc intr-un ritm alert la nivel mondial deoarece stocarea datelor in Cloud simplifica mult procesul de lucru si permite accesarea lor de catre utilizatori multipli, de pe variate dispozitive mobile si computere, cu posibilitate de salvare, editare, copiere.

Facilitatile oferite de un magazin online in Cloud in locul modelelor clasice, pot avea multiple beneficii care tin nu doar de costuri, dar mai ales de accesul la functionalitati care altfel ar putea necesita mult timp pentru a fi implementate si care nu s-ar regasi mereu in actualitate.

Infografic Cloud eCommerce BIZ2

De ce ai vrea sa folosesti un magazin online care functioneaza in Cloud?

Asa cum reiese din infograficul de mai sus, eCommerce-ul se afla intr-o etapa mult mai prietenoasa cu utilizatorii si ofera foarte mare libertate de miscare. Software-ul care poate fi accesat prin intermediul unui browser, cunoscut si sub numele de Software as a Service (SaaS) sau Cloud, se afla practic pe serverul furnizorului de servicii, spre exemplu ShopMania BIZ, si poate fi folosit prin logarea intr-un cont de la orice terminal ce suporta navigarea pe Internet prin intermediul unui browser web.

Prin crearea unui cont, utilizatorul are instant accest la o galerie de template-uri ecommerce editabile. Intreaga gama de functionalitati si aplicatii este disponibila pentru a ajuta magazinul online sa functioneze, de la adaugarea de produse, primirea comenzilor si facturare, pana la promovare si rapoarte de vanzari.

Profita si tu de oportunitati nelimitate pentru afacerea online si alege solutiile Cloud eCommerce ShopMania BIZ, care fac totul mai simplu, mai eficient.

Lasa un comentariu