La GPeC 2011 a inceput jurizarea! In competitie participa peste 60 de magazine online.

30 mai 2011

Peste 60 de magazine online participa anul acesta la Gala Premiilor eCommerce 201, desi GPeC a impus anul acesta cea mai riguroasa si restrictiva preselectie de pana acum.

Pe langa acceptarea in competitie, magazinele online care au trecut de preselectie, au primit si Marca de Incredere TRUSTED.ro programul de certificare la nivel national initiat de 3 entitati neutre si echidistante in piata: Gala Premiilor eCommerce, Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Astfel, la mai putin de doua luni de la lansarea oficiala, TRUSTED are deja peste 60 de membri care indeplinesc standardele de bune practici si legislatia aplicabila in comertul electronic.

„Stiind ca preselectia de anul acesta este extrem de dura, am ramas placut surprinsi de numarul mare al participantilor, care ne-a depasit asteptarile. Chiar daca in 2010 au fost peste 100 de magazine inscrise, consider ca acum am atins un adevarat record, avand in vedere restrictivitatea preselectiei”, spune Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

Juriul Galei, format din nu mai putin de 17 specialisti (printre care si reprezentanti ai Google si Orange Romania), a primit acces la aplicatia de evaluare in care se regasesc 89 de criterii pentru fiecare magazin participant.

Prima etapa de jurizare se va derula pana pe data de 10 iunie a.c., fiind urmata de o serie de intalniri consultative intre jurati si reprezentantii magazinelor, cu scopul explicarii notelor acordate si emiterii de recomandari pentru solutionarea problemelor semnalate pe parcursul jurizarii.

(Sursa: GPeC)

Lasa un comentariu