Platile online au inregistrat o crestere spectaculoasa de 62% in primul trimestru al anului

Online Marketing, 13 May 2016

Pe blogul GPeC am gasit un articol pe care il impartasim cu voi. Conform cifrelor furnizate in exclusivitate de RomCard pentruGPeC, platiile online prin card au inregistrat o crestere de 62% in primele 3 luni ale anului, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut. Doarin primul trimestru din 2016 s-au procesat plati online in sistemul 3D Secure in valoare de 148,4 milioane de euro, comparativ cu 91,2 milioane de euro procesate i®n primul trimestru din 2015.

Numarul de tranzactii online prin card a crescut semnificativ in fiecare din lunile ianuarie, februarie si martie 2016, depasind pragul de 1,1 milioane de tranzactii lunar, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2015 cand media numarului de tranzactii se cifra la aprox. 780.000 de tranzactii/luna.

Citeste mai multe aici: http://www.gpec.ro/blog/platile-online-au-inregistrat-o-crestere-spectaculoasa-de-62-ajungand-la-1484-milioane-euro-in-primul-trimestru-al-anului

Nu uitati de inscrierile la GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, ajuns la a 11-a ediție anuala >>>> http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

 

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.