Ofera clientilor tai posibilitatea de a face plati direct din Internet Banking cu Paysera si MerchantPro!

Iti prezentam una dintre cele mai moderne metode de plata la nivel european: procesarea de plati online direct din Internet Banking-ul clientului, prin Serviciul Initiere Plati bazat pe tehnologia Open Banking

Proceseaza plati prin Paysera in magazinul tau MerchantPro

In platforma MerchantPro ai acum la dispozitie posibilitatea de a alege Paysera ca solutie pentru procesarea platilor in magazinul tau online.

11 motive care ii fac pe vizitatori sa NU cumpere din magazinul tau (si cum sa le rezolvi)

In eCommerce nu doar primele milisecunde de interactiune sunt determinante pentru plasarea comenzilor. Sunt si multe alte lucruri care pot merge prost de la prima interactiune pana la finalizarea platii.

59% crestere la platile online prin card anul acesta in Romania

Conform cifrelor furnizate de RomCard, valoarea platilor online prin card in sistemul 3D Secure la magazinele online romanesti a inregistrat o crestere de 59% in primele trei trimestre ale anului 2016.

Platile online au inregistrat o crestere spectaculoasa de 62% in primul trimestru al anului

Pe blogul GPeC am gasit un articol pe care il impartasim cu voi. Conform cifrelor furnizate in exclusivitate de RomCard pentruGPeC, platiile online...
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.