Platforme SaaS vs platforme Open Source pentru eCommerce - cum alegi cea mai buna varianta

Inainte de a deschide magazinul online, te vei afla in fata unei alegeri importante: o platforma open source sau una SaaS? Afla mai multe informatii despre cum sa faci cea mai buna alegere pentru afacerea ta eCommerce.

Cum sa-ti muti rapid magazinul in online si sa generezi vanzari

Criza economica generata de pandemia de COVID-19 ar putea duce la falimentul a peste 150.000 de firme din tara noastra in urmatorul an, conform unei analize recente.

5 obiceiuri ce te vor ajuta sa devii un antreprenor de succes

Exista cateva obiceiuri de viata pe care le-ai putea adopta cu usurinta pentru a obtine rezultate mai eficiente in domeniul tau de activitate si a-ti dezvola abilitatile de antreprenor.

5 exemple de "Call to Action" sau cum faci cumparatorul sa dea click

Ati vazut pe multe site-uri, bloguri, newslettere expresii de genul "Cumpara acum", "Intra aici", "Aboneaza-te" . Toate aceste expresii se numesc ...

Blog-ul, un element cheie pentru succesul business-ului tau online

Iti doresti mai multi vizitatori si clienti pe magazinul online ca sa iti poti dezvolta afacerea? Strategia de marketing pe care o implementezi anul...
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.