Ia-ti biletul pentru eCommerceConf cu reducerea speciala MerchantPro de 50%!

3 octombrie 2022

Intr-o perioada plina de conferinte locale dedicate eCommerce si Digital Marketing, intre 18 si 20 octombrie ai ocazia de a participa si la eCommerce Conf, un eveniment international in cadrul caruia poti lua contact cu specialisti de elita din universul global al comertului online – Zappos, Amazon & multi altii. Astfel, in cele 3 zile ale conferintei care se va desfasura exclusiv online, poti afla informatii valoroase pentru cresterea business-ului tau online, indiferent unde te-ai afla.

Iar asta nu este singura veste buna! Deoarece MerchantPro Romania si MerchantPro Bulgaria sunt parteneri ai eCommerceConf, beneficiezi din partea noastra de un discount special de 50% la achizitionarea biletului pentru eveniment, aplicabil dupa introducerea codului promo merchantpro in formularul de comanda.

De ce sa participi la eCommerceConf?

Daca vrei sa dai un boost afacerii tale online sau sa afli cum poti vinde mai eficient pe piete internationale, la eCommerceConf te afli in locul potrivit. Asta pentru ca in agenda evenimentului sunt listate subiecte precum:

  • Unlocking solutions for the Mobile Generation to deliver eCommerce growth;
  • Demystifying Machine Learning for eCommerce Customer Acquisition;
  • Affiliate marketing as a cost-effective solution in a world of advertising – increasing in cost and decreasing in ROI;
  • Multichannel sales for eCommerce growth;
  • How to beat your competitors on international marketplaces using content;
  • Expansion to Europe: How to Eliminate the Main Blockers;
  • Are you ready for the upcoming holiday ‘Shippageddon’?

Asadar, nu rata ocazia si beneficiaza de discount-ul de 50% cu codul merchantpro, pentru a-ti asigura prezenta online la eCommerceConf (18-20 octombrie))!

Lasa un comentariu