Participa pe 15 iunie la dotCommerce by MerchantPro si poti castiga premii memorabile

Mai sunt doar 3 zile pana la startul dotCommerce - Digital Retail Forum, eveniment organizat de MerchantPro la Pentagon Events.

Pe 15 iunie, reunim sub o singura umbrela cele mai importante voci din Digital si Retail, pentru o intreaga de discutii despre inovatie si tendinte in eCommerce, dezvoltare durabila, extindere internationala si multe alte aspecte care pot ajuta afacerile sa avanseze la urmatorul nivel si sa isi atinga adevaratul potential.

dotCommerce - Digital Retail Forum nu reprezinta insa doar infuzia de know-how de care ai nevoie, ci si ocazia de a castiga unul dintre cele 3 premii memorabile puse in joc de MerchantPro, in calitate de gazda a evenimentului.

Astfel, te asteptam alaturi de noi ca sa intri in tombola pentru:

1. Premiul “Moving on Up”

In acceptiunea noastra, cerul este limita cand vine vorba despre comert online. Asta ne-a inspirat si pentru marele premiu al evenimentului - o experienta la inaltime, la alegere intre:

  • Zbor privat cu balonul cu aer cald (4 persoane);
  • Zbor privat de 30 minute cu elicopterul (maximum 5 persoane).

2. Premiul “The Holiday”

Pe principiul “Dupa munca, si rasplata”, oferim o binemeritata escapada de doua nopti pentru doua persoane la un hotel de 5* din Sibiu, in care sunt incluse: Welcoming, Cina si Acces la SPA.

3. Premiul “Need for Speed”

Viteza este un factor esential pentru orice magazin eCommerce, asa ca poti castiga o experienta completa de driving pe circuit, pentru o singura persoana, care include: Simulator de impact frontal, Simulator de rasturnare, Conducerea unei masini cu doua volane, Conducerea unei masini cu roti libere, 8 ture de circuit cu Mercedes A45 AMG (alaturi de instructor).

In plus, in zona Expo a evenimentului te asteapta atat networking de calitate si oportunitatea de aprofundare a solutiilor de top pentru eCommerce, cat si multe alte surprize rezervate de partenerii theMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, tbi bank, MTH Digital, Mokka, ROSISTEM si Doctor SEO.

Ia-ti acum biletul si vino sa iei contact cu prezentul si viitorul eCommerce, la dotCommerce - Digital Retail Forum, pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Bucuresti (complexul Romexpo, poarta C).

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.