Vara asta despica firul e-commerce in patru la Scoala de Vara GPeC 2014!

1 august 2014

Magazinele online care doresc sa afle ce pot face pentru a vinde mai mult, companiile furnizoare de solutii si servicii e-commerce, dar si antreprenorii interesati sa deschida o afacere online, se pot inscrie la a 4-a editie anuala a Scolii de Vara de Comert Electronic GPeC. Aceasta se va desfasura in perioadaĀ 27 august – 1 septembrie 2014, laĀ Family Hotel Arnica***Ā situat in Moeciu de Sus, jud. Brasov.

Pentru inscriere completeaza formularul de pe website-ul GPeC.

Inscrierile se incheie pe data de 20 august, dar cei care se inregistreaza pana peĀ 8 august inclusiv, beneficiaza de oferta early-birdĀ pregatita de organizatori.

De dimineata pana la pranz, participantii vor fi implicati activ in workshopuri a cate 90 minute fiecare, pe unele dintre cele mai importante subiecte pentru orice afacere online, precum:Ā Marketing Online, Optimizarea Conversiilor, E-Mail Marketing, PPC, SEO, Logistica & Curierat, E-Commerce Tools etc.

Workshopurile sunt sustinute de traineri cu o vasta experienta in e-commerce, primii speakeri anuntati de organizatori fiind:Ā Andrei Georgescu (White Image), Iulian Padurariu (The Marks), Liviu Taloi (ECOMpedia), Cristian Ignat (2Parale), Ciprian Soleriu (BrainArt), Radu Vilceanu (ContentSpeed), Alina Burlacu (WHI Experience), Marian Trusca (WHI Experience), Cosmin Daraban (Silkweb), Bogdan Manolea (Trusted). Lista este inca in actualizare.

Dupa amiezile, participantii au ocazia sa discute 1-la-1 cu trainerii si cu specialistii prezenti, cerendu-le sfaturi si consultanta avizata pentru propria afacere. Pe langa continutul transmis in cele 5 zile de cursuri, serile sunt rezervate activitatilor de team-building si a discutiilor libere, prilej excelent de networking intre toti cei prezenti (colegi de curs, speakeri, organizatori).

Cazare in regim Double, 5 nopti, all inclusiveĀ (acces la workshopuri, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee break-uri/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonate de contact ale participantilor si trainerilor): 2400 lei TVA inclus/persoana/sejur;

Cazare in regim Single, 5 nopti, all inclusiveĀ (acces la workshopuri, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee break-uri/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonate de contact ale participantilor si trainerilor):Ā 2750 lei TVA inclus/persoana/sejur.

Lasa un comentariu