Automatizeaza campaniile de Email Marketing pentru maximizarea rezultatelor - descopera insight-uri de la un expert in domeniu

Email Marketing-ul este unul dintre instrumentele esentiale pentru dezvoltarea unei afaceri online in contextul actual. Descopera cele mai importante puncte ale discutiei dintre Florina Coca si Teodora Iacob, intr-un interviu marca MerchantPro Talks.

Buget limitat? Descopera 6 idei de marketing organic pe care le poti aplica imediat

Te invitam sa descoperi in continuare cateva tactici de marketing organic pe care le poti aplica si tu pentru a-ti creste afacerea online rapid.

Cum sa consolidezi relatia cu clientii ca sa iti asiguri un flux constant de comenzi

Daca ai o afacere online stii deja ca relatia pe care o construiesti impreuna cu utilizatorii nu trebuie sa se incheie o data cu finalizarea unei comenzi.

Cum sa scrii mailurile de confirmare a comenzii pentru a spori increderea

Crezi ca mailurile de confirmare a comenzii sunt relativ neimportante? Pana la urma, clientul deja a facut o achizitie, asa ca ce mai conteaza ce scrii?

7 tipuri de email-uri pe care trebuie sa le trimiti periodic clientilor tai

Email marketing-ul este inca foarte eficient. Afla de ce prefera clientii tai sa le trimiti email-uri! Eziti sa incluzi trimiterea de email-uri...

Vara asta despica firul e-commerce in patru la Scoala de Vara GPeC 2014!

Magazinele online care doresc sa afle ce pot face pentru a vinde mai mult, companiile furnizoare de solutii si servicii e-commerce, dar si...
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.