Cat dureaza sa iti deschizi un magazin online?

10 noiembrie 2015

Daca ti-am spune ca dureaza 2 minute sa deschizi un magazin online, ne-ai crede? Cam atat iti ia sa-ti faci un magazin online pe platform ShopMania BIZ. Important de stiut ca primele 15 zile sunt gratis. Iti faci contul, vezi cum te descurci si te poti decide asupra planului de servicii care ti se potriveste.

Iata pasii pe care trebuie sa-i parcurgi :

1. Iti faci cont, setezi datele firmei, alegi un domeniu.
Varianta rapida este sa-ti alegi un subdomeniu de forma nume.shopmania.biz. Poti alege desigur sa iti setezi un domeniu propriu. Dupa ce ai achizitionat domeniul de la ROTLD.ro sau orice alta companie specializata in achizitia de domenii web, setezi name serverele de ambele parti si magazinul tau este online. Mai multe detalii despre acest lucru si pasii pe care trebuie sa-i parcurgi, gasesti in Help Center.

2. Alege una dintre temele de design din galeria noastra de peste 100 de variante sau creeaza-ti propriul design unic.
Alegi culorile care se potrivesc brandului tau si produselor pe care doresti sa le vinzi. Poti schimba paleta de culori pentru oricare dintre temele disponibile si poti alege varianta adecvata categoriilor de produse pe care vrei sa le incarci pe site. Pe ShopMania BIZ poti avea acces direct la CSS si HTML, daca vrei sa iti realizezi propriul design, sau poti apela la echipa noastra de designeri pentru implementarea acestuia.

3. Incarca produsele prin data feed sau manual, unul cate unul.
Platforma permite crearea de magazine online pentru vanzarea de multiple categorii de produse: de la flori sau articole pentru copii, pana la calculatoare sau bijuterii. Este posibila si vanzarea de produse descarcabile, cum ar fi fotografii, vectori sau fisiere audio. Despre cum poti urca un produs pe site si cat de simplu este acest proces, poti urmari in tutorialul video de mai jos:

Acum ca ai aflat cat de simplu este sa iti faci un magazin online, iti vom povesti cateva lucruri despre Shopmania BIZ.
ShopMania BIZ este o solutie de comert electronic, care permite crearea de magazine online la cheie. Este o platforma flexibila, care permite personalizarea magazinului, ca design si functionalitati eCommerce.

Oricine isi poate face un magazin online, deoarece utilizarea sistemului nu necesita cunostinte de programare sau de design si nu este conditionata de folosirea unui domeniu web propriu. Crearea magazinul se desfasoara prin intermediul unei interfete prietenoase si usor de utilizat, care te ajuta sa selectezi caracteristicile viitorului tau magazin online.

De notat faptul ca ShopMania Biz nu incaseaza comisioane din vanzarile efectuate in cadrul magazinelor online deschise pe aceasta platforma eCommerce.

Lasa un comentariu