Acum poti sa-ti faci un magazin online pe Facebook in doar cateva minute cu ShopMania Social Cart

9 martie 2011

Multe magazine online au si pagini pe Facebook incercand astfel sa-si promoveze produsele prin intermediul celebrei retele de socializare.

O simpla pagina insa nu are potentialul pe care-l ofera acum cea mai noua aplicatie ShopMania Social Cart pe care am lansat-o in premiera in Romania.

Aplicatia este un instrument foarte util ce te ajuta sa-ti creezi un magazin online pe Facebook.

Lansata de catre portalul de comparatii de preturi ShopMania, aplicatia este gratuita si permite tuturor detinatorilor de magazine online sa isi creeze o platforma dedicata de vanzare pe Facebook si sa o integreze pe paginile proprii din cadrul retelei de socializare.

Instalarea aplicatiei ShopMania Social Cart pe paginile Facebook se realizeaza in cateva minute, iar generarea propriu-zisa a magazinului online pe Facebook se realizeaza prin intermediul contului ShopMania si al unui fisier de produse apartinand magazinului online.

Gestionarea magazinului online de pe Facebook nu implica niciun efort suplimentar, deoarece toate informatiile prezente in catalogul de produse al magazinului sunt actualizate automat si pe Facebook.

Magazinele create pe Facebook cu ajutorul aplicatiei Social Cart integreaza, de asemenea, plugin-urile specifice platformei Facebook, precum cele de Share si Like, dar si optiunea de diseminare a informatiei catre platforma Twitter, cu scopul de a sustine magazinele online in cresterea gradului de vizibilitate a produselor din oferta.

Pagina de prezentare a aplicatiei ShopMania Social Cart poate fi accesata la adresa: http://cp.shopmania.ro/facebook/partner.

Un alt instrument util lansat recent de ShopMania special pentru detinatorii de magazine online este widget-ul MiniShop despre care poti citi mai multe detalii aici.

Lasa un comentariu