Fii alaturi de noi pe 31 octombrie la eCommerce Talks by easysales!

Stiri si tendinte, 27 Oct 2022

Luni, 31 octombrie, incepand cu orele 8:00, MerchantPro va fi partener in cadrul evenimentului eCommerce Talks organizat de Easy-Sales.com la Teatrul Elisabeta din Bucuresti (Bd. Regina Elisabeta 45).

Evenimentul, aflat deja la a 3-a editie, reuneste pe aceeasi scena 14 specialisti de top din eCommerce si industrii complementare, precum si mai multe companii din Romania, Ungaria si Bulgaria, care ofera solutii inovatoare dedicate comertului online.

O parte din echipa MerchantPro va fi prezenta la standul din zona Expo a evenimentului, iar Arthur Radulescu (Fondator & CEO MerchantPro) va sustine un keynote speech incepand cu orele 10:30. Subiectul principal al discursului va fi reprezentat de un subiect de actualitate si de mare interes pentru toti comerciantii online: Improving UX - The Need for Speed.

De ce sa participi la eCommerce Talks?

Pentru ca in cadrul evenimentului de pe 31 octombrie ai ocazia sa:

  • Valorifici oportunitatea de a afla Tips & Tricks din industria de eCommerce si de a descoperi trendurile care te pot propulsa in fata competitiei;
  • Gasesti solutii pe care le poti aplica practic in afacerea ta;
  • Descoperi cum să creezi programe de loializare si sa cresti retentia clientilor tai;
  • Te conectezi cu lideri din eCommerce care iti vor impartasi din know-how-ul lor.

Evenimentul va fi moderat de catre Andrei Radu - Fondator GPeC si de catre Nikola Ilchev, fondator eCommerceConf.

Ne vedem la eCommerce Talks pe 31 Octombrie!

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.