Seteaza returul la Sameday easybox in magazinul tau MerchantPro – Activeaza gratuit serviciul pana la 30 Aprilie

11 aprilie 2023

Ai un magazin online si doresti sa iti cresti afacerea prin rate de conversie mai mari si clienti loiali? Citeste articolul pentru a afla cum poti face acest lucru chiar de astazi!

De ce este diferit un magazin online de unul clasic?

In comertul online, cumparatorii experimenteaza diferit interactiunea cu vanzatorul, dar si cu portofoliul de produse al magazinului. Fie ca este vorba de articole vestimentare, produse cosmetice sau articole sportive si de casa, vizitatorii magazinului se confrunta cu multe necunoscute pana aleg sa faca o achizitie.

Orice conversie este rezultatul mai multor factori multumitori de-a lungul procesului de prospectie al oricarui cumparator. Preferintele cumparatorilor sunt adesea emotionale, iar cel mai des mentionate sunt siguranta, atat pentru plata achizitiei cat si pentru livrare, confortul si rapiditatea executiei serviciilor. Concomitent cu dorinta unor servicii rapide, cumparatorii isi doresc sa fie mereu informati cu privire la statusul livrarii articolului achizitionat, dar sa beneficieze si de flexiblitate in ceea ce priveste primirea coletului.

Pentru toate aceste preferinte, care in mod fundamental definesc modul de viata al fiecarui consumator, exista un numitor comun, o solutie, care raspunde la toate nevoile, atat ale cumparatorului, cat si ale vanzatorului. Serviciul easybox dezvoltat de Sameday raspunde asteptarilor clientilor tai privind rapiditatea livrarii, controlul asupra timpului propriu, proximitatii fata de casa sau birou si preocuparii pentru un mediu mai putin poluat.

Importanta imbunatatirii experientei de cumparare in magazin

Livrarea la easybox este serviciul care a revolutionat piata de curierat si experienta de cumparare online, devenind metoda de livrare indragita pentru mai mult de 81% dintre consumatorii care isi fac cumparaturile online, poate chiar din magazinul tau (studiu comandat de Sameday, Oct. 2021 – Mai 2022). Mai mult, easybox este deja un criteriu in alegerea magazinului online, fenomen confirmat de catre 67% dintre consumatori (studiu Retail Economics).

De partea ta si a afacerii tale online exista beneficii care vin la pachet cu activarea serviciului easybox. Clientii care aleg regulat livrarea la easybox isi doresc, de fapt, predictibilitate si siguranta la fiecare achizitie. Cum ar fi daca ai oferi aceleasi beneficii, de acum, si la retur?

Serviciul de retur – cum poate sa-ti imbunatateasca relatia cu clientii?

Returul este o componenta naturala a comertului online, care te ajuta sa iti consolidezi relatia cu clientii tai. Mai mult decat atat, experienta returnarii unui produs poate fi definitorie pentru felul in care clientii percep relatia cu tine, ca vanzator, si cu magazinul tau online.

Cu serviciul de retur in easybox, totul devine simplu, mai rapid si flexibil. Cumparatorii nu mai sunt nevoiti sa tipareasca hartii si nici sa-si coordoneze agenda cu cea a curierului. Ei pot selecta returul in easybox indiferent de modalitatea de livrare aleasa la comanda tur si pot preda coletul la orice ora, 24/7, la oricare din cele peste 3700 de easyboxuri din reteaua de lockere easybox activa in Romania.

Avantajele sunt considerabile si de partea ta. Experienta lipsita de griji ii va determina pe clientii tai sa revina cu noi cumparaturi, crescand astfel frecventa, dar si rata de retentie a acestora. Cu alte cuvinte iti vei loializa clientii, care te vor alege pe viitor si pentru alte achizitii.

Fiind un serviciu 100% digital, returul in easybox iti ofera o integrare usoara a fluxului de retur si siguranta unei experiente 100% tehnologizata si placuta de fiecare data.

In plus, pana pe 30 aprilie poti activa in mod gratuit serviciul de retur in easybox de la Sameday in doar trei pasi:

  1. Activeaza serviciul easybox din panoul de control al magazinului tau; pentru mai multe detalii, citeste topicul dedicat despre configurarea curierilor in platforma MerchantPro;
  2. Genereaza minimum 5 comenzi tur in easybox pana la 30 aprilie (cele 5 comenzi trebuie sa fie generate in perioada 01.03.2023 – 30.04.2023);
  3. Solicita activarea serviciului prin intermediul aplicatiei de client eAWB de la sameday si dupa aprobarea cererii tale, configureaza returul in easybox in platforma MerchantPro.

In acest mod, serviciul de retur in easybox va fi gratuit pana la finalul anului pentru magazinul tau online MerchantPro.

Oferta este supusa unor termene si conditii. Consulta regulamentul pe www.sameday.ro/regulament_activare_retur/, iar in momentul in care esti gata pentru activarea returului in easybox, acceseaza Help Center-ul MerchantPro pentru detalii despre configurare.

Lasa un comentariu