Ultimele zile de inscrieri cu cel mai mic pret la GPeC SUMMIT Online 24-25 Mai

13 mai 2021

Cu o traditie de 16 ani, GPeC este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania, editia de primavara desfasurandu-se exclusiv online in zilele de 24 si 25 Mai.

46 de speakeri internationali si romani, considerati drept unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu, vor vorbi in cele doua zile de eveniment atat in cadrul Conferintei GPeC, cat si in cadrul celor 17 cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online desfasurate la GPeC SUMMIT.

Inscrierile la eveniment sunt in desfasurare cu cel mai mic pret prin Oferta Early Bird pana pe 18 Mai, ora 23:59. Biletele sunt disponibile pe website-ul evenimentului.

Conferinta GPeC din 24 Mai: tot ce e important despre cum sa ai un Startup E-Commerce de succes

In prima zi de GPeC SUMMIT are loc Conferinta GPeC care este accesibila gratuit tuturor celor care vor sa lanseze un magazin online sau au deja un business online Startup si vor sa afle cum sa il creasca.

„Tinand cont de contextul anului trecut si pana in prezent privind pandemia, tot mai multe companii au realizat cat de important este canalul online pentru afacerea lor – multi au migrat din offline in online, iar alti antreprenori cocheteaza tot mai mult cu ideea pornirii unei afaceri online si au nevoie de informatii concrete despre cum sa faca acest lucru cu reale sanse de succes. Tocmai de aceea, venim in sprijinul tuturor celor aflati la inceput de drum si le oferim gratuit Conferinta GPeC din 24 Mai in cadrul careia am reunit unii din cei mai buni specialisti autohtoni si dezbatem cele mai importante subiecte ca sa ai un magazin online de succes – toti cei interesati pot participa gratuit, cu o simpla inscriere online pe site-ul nostru” – spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

22 de experti in eCommerce si Digital Marketing din Romania vor fi prezenti in cadrul Conferintei GPeC din 24 mai.

Pana pe 18 Mai, ora 23:59, pretul biletelor de acces este semnificativ redus prin Oferta Early Bird, astfel:

  • Conferinta GPeC 24 Mai: Gratuit, dar necesita inscriere prealabila pe site-ul GPeC;
  • Cursurile GPeC 24-25 Mai: 99 EUR + TVA/persoana;
  • Speakeri Internationali 25 Mai: 99 EUR + TVA/persoana;
  • Pachet 2-Day-Pass cu acces la intreg evenimentul in ambele zile: 119 EUR + TVA/persoana;

Inscrierile se fac online in sectiunea dedicata de pe website-ul evenimentului.

Lasa un comentariu