Descopera cele mai recente functionalitati pentru performanta eCommerce din platforma MerchantPro

19 decembrie 2022

Ne apropiem de finalul anului, asa ca este momentul sa trecem in revista cele mai importante update-uri si noi functionalitati MerchantPro lansate in ultima perioada, care completeaza astfel lista mult mai ampla de implementari din 2022.

Asadar, te invitam sa descoperi in continuare noutatile din platforma:

Livrare in lockerele FanBox si Cargus

Datele din piata indica o preferinta clara a consumatorilor pentru metode de livrare confortabile, asa cum este livrarea in lockere. De acum, ai posibilitatea de a-ti integra magazinul si cu retelele de lockere FanBox de la FanCourier, precum si cu lockerele Cargus, pentru a le oferi clientilor tai si mai multa flexibilitate la receptionarea coletelor.

Management administratori

La update-ul de platforma de saptamana aceasta am introdus o serie de actualizari ale sistemului de management al administratorilor, cu scopul de a-ti oferi un control mai granular si mai precis asupra administratorilor si permisiunilor pe care acestia le au pentru fiecare magazin asociat contului. Vezi in continuare cele mai importante modificari:

  • Managementul administratorilor a fost transferat de la nivel de cont la nivel de magazin; va fi astfel necesar sa accesezi mai intai magazinul pentru care vrei sa modifici administratorii si apoi sa accesezi sectiunea Setari cont > Conturi administratori;
  • Au fost adaugate 3 tipuri noi de permisiuni: Cont & Facturare, Administratori & Permisiuni, Conturi de email. Aceste sectiuni nu pot fi modificate decat de catre utilizatorii care au aceste permisiuni active;
  • Acordarea de permisiuni integrale va necesita activarea individuala a fiecarei permisiuni, pentru un control sporit. In cazul in care in contul tau existau administratori cu permisiuni integrale, acestia au fost migrati automat pe noul model;
  • Dezactivarea sau stergerea de administratori, precum si crearea unui nou magazin in cont, pot fi acum efectuate doar de catre detinatorul contului.

Setare facturier la nivel de magazin

In cazul in care administrezi mai multe magazine dintr-un singur cont de utilizator MerchantPro, acum ai posibilitatea de a seta aplicatia Contabilitate pentru fiecare magazin in parte. Setarile de facturare au fost detasate de la nivelul contului la nivel de magazin, pentru a-ti permite mai multa flexibilitate in ceea ce priveste societatile de pe care facturezi pentru fiecare magazin.

Ordonare curieri in fluxul de procesare comanda

Ne concentram in permanenta pe optimizarea cat mai extinsa a fluxurilor de administrare din magazinul tau, pentru a te ajuta sa economisesti timp si pentru a reduce riscul de aparitie a erorilor umane. Am adaugat astfel posibilitatea de a defini ordinea in care sunt afisati curierii in cadrul procesului de prelucrare a comenzii, la pasul de asignare a curierului cu care vrei sa expediezi comanda. Ai posibilitatea de a modifica ordinea, accesand pagina de editare a curierului si alegand optiunea dorita din campul Pozitie in lista.

Pentru orice fel de intrebari legate de implementarea sau utilizarea noilor functionalitati, iti reamintim ca ne poti contacta la Centrul de Asistenta Clienti, unde colegii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la solicitari.

Lasa un comentariu