Functionalitati noi-noute pentru magazinul tau online

28 octombrie 2016

La update-ul de acum 2 saptamani iti promiteam ca vom reveni curand cu vesti despre alte noi functionalitati si imbunatatiri pe platforma ShopMania BIZ, asa ca iata-ne la datorie! De aceasta data avem pentru tine cateva widgeturi proaspete, extinderi extrem de utile pe functionalitatea de campuri aditionale, o versiune noua de mobile pentru panoul de control si multe altele.

Iata cele mai importante update-uri aduse sistemului, precum si functionalitatile de care te poti bucura:

Widgeturi noi – Top Cautari si Statistici Clienti

Widget-ul Top Cautari afiseaza termenii care au fost cel mai frecvent cautati pe magazinul tau, pentru o mai buna intelegere a comportamentului vizitatorilor. Widget-ul Statistici Clienti iti ofera date despre numarul de clienti noi sau recurenti, care sunt clientii de top ai magazinului si multe altele.
Poti activa noile widget-uri folosind optiunea de Adauga widget din coltul dreapta sus de pe Dashboard.

Optiuni noi pentru Campurile Aditionale

Campurile aditionale sunt un instrument extrem de puternic, care te ajuta sa iti organizezi mult mai bine catalogul de produse, sa extinzi seria de informatii pe care le poti salva pentru produse sau categorii sau sa colectezi informatii suplimentare de la clientii magazinului tau.
De acum inainte Campurile aditionale pot fi regasite exclusiv in cadrul meniului Setari. Iti recomandam sa le accesezi si sa le folosesti la potential maxim – vei descoperi ca de acum inainte poti controla afisarea filtrelor aferente acestora in diversele listinguri, precum si afisarea datelor salvate pe aceste campuri in cadrul listingului de Comenzi.

Noi filtre disponibile in lista de produse

Stim ca aceste optiuni iti vor fi de mare ajutor si ne bucuram sa ti le oferim. La urmatoarea accesare a listingului de Produse din panoul de control, vei putea filtra inregistrarile si in functie de data la care au fost adaugate, precum si in functie de existenta de imagini incarcate la nivel de produs.

Vizualizare rapida pentru Sumarul produselor si Statisicilor de comenzi

Am adaugat un shortcut catre cele mai importante statistici de produse si comenzi in fiecare dintre aceste pagini. Poti vedea aceste sumaruri direct din listingurile de Produse si Comenzi, accesand simbolul Fisier situat in coltul din dreapta sus, deasupra listingului.

Update-uri pentru varianta de Mobile a panoului de control

Daca obisnuiesti sa accesezi panoul de control al magazinului de pe telefonul mobil, speram ca te vei bucura de noua interfata. Pe langa optimizarile si imbunatatirile pe care le-am adaugat, lucram intens la a-ti pune la dispozitie o varianta de Mobile a cPanel-ului din ce in ce mai capabila. Daca vrei sa revii la vechea interfata, poti folosi functia Request desktop site disponibila in browser-ul telefonului tau.

In plus fata de aceste noi functionalitati, am lucrat de asemenea la multe alte optimizari de platforma, astfel incat sa te poti bucura de un sistem performant, in continua evolutie (spre exemplu switch-ul de limba pentru panoul de administrare, situat acum in sectiunea Contul meu, sau un flux mult imbunatatit de adaugare a unui nou magazin pe cont, intr-o alta limba default).

Daca vrei sa ne transmiti sugestiile tale sau daca iti putem fi de ajutor cu mai multe detalii, iti stam la dispozitie cu cea mai mare deschidere.

Lasa un comentariu