Functionalitati MerchantPro in premiera: aplicatiile Program de afiliere si Comenzi & abonamente recurente

30 martie 2021

De curand am lansat alte cateva noi functionalitati de mare ajutor pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online MerchantPro, asa cum obisnuim in fiecare luna. Doua dintre acestea reprezinta chiar o premiera in platforma noastra, asa ca nu o sa mai prelungim suspansul si ti le prezentam pe rand in continuare.

Aplicatia Program de afiliere

Nu este cu siguranta nevoie sa detaliem conceptul de sistem de afiliere, asa ca te anuntam direct ca incepand de acum poti sa iti creezi si administrezi absolut independent propriul program de afiliere al magazinului. Afiliatii se pot inscrie in programul tau printr-un formular dedicat din magazin, tu ii administrezi direct, nu mai lucrezi cu intermediari si ai control si transparenta complete in ceea ce priveste comisioanele.

Stim cat de important este un astfel de instrument pentru magazinul tau si de aceea ai la dispozitie o perioada Trial extinsa de 30 de zile pentru a te familiariza cu aplicatia. Instaleaz-o din sectiunea Aplicatii si afla mai multe de pe blog-ul MerchantPro si din materialul din Help Center pe care ti l-am pregatit.

Ecommerce

Aplicatia Comenzi & Abonamente recurente

Ultimul an a adus cu sine schimbari profunde in comportamentul consumatorilor si pentru multe segmente de produse cumparaturile s-au mutat aproape complet din offline in online. Pentru acele produse care implica o achizitie repetata, periodica, este important sa oferi clientilor tai o experienta cat mai facila, iar acum acest lucru este posibil.

Aplicatia Comenzi & Abonamente recurente iti permite sa creezi diferite tipuri de abonamente pe care sa le asociezi produselor. Odata cu achizitia unui abonament pentru un produs in magazin, comanda recurenta a clientului se va plasa automat la intervalul de timp selectat, iar clientul va fi informat prin email, urmand doar sa efectueze ulterior plata.

Si pentru aceasta aplicatie iti oferim o perioada extinsa de Trial de 30 de zile, astfel incat sa vezi cum o poti utiliza cat mai eficient in magazin. Detalii despre functionarea aplicatiei gasesti in Help Center.

Ecommerce

Serviciile CollectPoint si EBox pentru FanCourier

Ridicarea din pickup point-uri a comenzilor a devenit o optiune extrem de populara in randul clientilor. In platforma MerchantPro ai deja la dispozitie aceasta optiune pentru o serie de curieri si, de aceasta data, am introdus posibilitatea de a activa livrarea in reteaua de pickup point-uri si pentru FanCourier.

Dupa ce contractezi aceste servicii pe contul tau de client FanCourier, activeaza-le din setarile aplicatiei FanCourier din panoul de control al magazinului si ofera-le clientilor tai mai multa flexibilitate la livrare.

Noi setari pentru atributele de produs

Odata cu acest upgrade de platforma, am introdus posibilitatea de a controla afisarea unui atribut in magazin, prin intermediul optiunii Vizibilitate din pagina de editare a atributului. Aceasta setare iti permite sa folosesti la nivel intern diferite atribute, fara a le mai afisa in magazin. In plus, acum poti defini ordinea in care valorile atributelor sunt afisate in magazin, tot din pagina de editare a atributului.

Am implementat de asemenea si posibilitatea de a defini pentru ce categorii se foloseste un anumit atribut, astfel incat asignarea atributelor pe produse sa fie mai facila. Gasesti setarea in pagina de editare atribut.

O alta noua optiune pentru Atribute este posibilitatea de expandare a valorilor acestora. Prin activarea functiei de Expandare atribute, disponibila in sectiunea Setari sistem, vei avea ulterior posibilitatea sa definesti o serie de valori alternative pentru valorile setate initial pentru un atribut. Optiunea te poate ajuta in diferite situatii, precum in cazul trimiterii produselor catre marketplace-uri sau alte ecosisteme, care solicita anumite valori standardizate pentru atributele de produs. Setarea valorilor expandate poate fi efectuata accesand icon-ul Valori atribute din listingul de atribute.

Speram ca aceste functionalitati iti vor deschide noi oportunitati si iti stam la dispozitie cu placere pentru orice alte detalii.

Lasa un comentariu