Noutatile toamnei pe platforma ShopMania BIZ

7 octombrie 2016

Pentru ca ne dorim ca toti comerciantiiĀ ShopMania BIZ sa beneficieze de cele mai bune servicii, am gandit o noua interfata pentru platforma noastra si un upgrade cu multe optimizari. Noul design al panoului de administrare a fost conceput pe baza feedback-urile primite din partea magazinelor, astfel incat sa ofere o experienta cat mai prietenoasa si mai eficienta pentru orice administrator de magazin online.

Iata cateva detalii despre noutatile pe care ti le-am pregatit.

Un dashboard nou-nout, cu widget-uri customizabile care iti ofera un control total

Pe pagina de pornire a panoului de administrare, vei regasi acum o serie de widget-uri, care iti ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii din magazinul tau. Folosind actiunea drag & drop poti modifica ordinea widget-urilor in functie de preferinte sau le poti elimina pe cele pe care nu le consideri de interes (le poti afisa apoi la loc fara probleme).

In urmatoarea perioada, pregatim o serie de noi widget-uri pe care sa le poti activa, asa ca urmareste emailurile noastre cu noutati.

Reorganizarea sectiunii de Aplicatii

De acum iti poti administra mai eficient aplicatiile instalate, poti naviga prin catalog in functie de tipologia aplicatiilor sau poti efectua anumite actiuni direct din zonele de aplicatii. Iti recomandam sa folosesti si meniul rapid de aplicatii, situat in coltul dreapta sus al panoului.

Iti pregatim, de asemenea, mai multe noi aplicatii in perioada urmatoare, asa ca noul design al acestei sectiuni te va ajuta sa le descoperi mult mai usor.

Navigatie optimizata la nivelul intregului panou

Repozitionarea meniului principal in partea stanga permite vizualizarea unor zone mai ample de continut in pagina, oferindu-ti o perspectiva mai buna asupra operatiunilor pe care le efectuezi sau asupra diferitelor setari disponibile.

Meniurile si sectiunile corespunzatoare au ramas neschimbate, cu exceptia meniurilor Design si Continut care au fost unificate sub noua sectiune Website.

Alte noi functionalitati lansateĀ 

Pe langa upgrade-urile prezentate mai sus si de care beneficiezi deja, am mai adaugat cateva noi optiuni sau imbunatatiri:

  • optimizari generale de uzabilitate ale interfetei de administrare;
  • optimizari ale timpilor de incarcare in majoritatea paginilor din panoul de control;
  • optimizari ale modulului de filtrare din diverse listing-uri;
  • posibilitatea de a crea campuri aditionale la nivel de profil (conturi de clienti), pe care le poti afisa in paginile de Inregistrare sau Editare cont de pe magazin;
  • bara de search global disponibila in partea de sus a tuturor paginilor, cu ajutorul careia poti efectua cautari in produse, comenzi sau clienti, indiferent de pagina in care te afli;
  • posibilitatea de a include URL-urile de factura sau proforma in exporturile de facturi, respectiv comenzi.

Cum sezonul de shopping de iarna se apropie, iti pregatim o serie de functii noi si optimizari in perioada urmatoare, precum si noi teme de design responsive pe care le vom activa in cursul urmatoarelor luni.

Daca vrei sa ne transmiti sugestiile tale sau daca iti putem fi de ajutor cu mai multe detalii, iti stam la dispozitie cu cea mai mare deschidere.Ā 

Lasa un comentariu