MerchantPro & theMarketer – Integrarea care te ajuta sa convertesti mai performant

23 iunie 2023

Vesti bune! theMarketer, solutia completa de email marketing, automatizari si programe de loialitate este acum integrata cu platforma MerchantPro.

Astfel, toate magazinele online MerchantPro isi pot optimiza procesele de marketing si resursele si pot creste Customer Lifetime Value folosind o singura aplicatie, respectiv o singura integrare.

Cum ajuta theMarketer magazinele online?

 • Creste livrabilitatea campaniilor si rata de conversie folosind recomandari de produse personalizate bazate pe inteligenta artificiala;
 • Ajunge cu succes la audiente definite cu precizie prin nenumarate posibilitati de segmentare si etichetare a contactelor;
 • Economiseste timp valoros prin crearea simpla si rapida de campanii si serii de campanii automate (serii de bun venit, e-mailuri de cos abandonat, cross-sell etc.);
 • Contribuie la luarea deciziilor pe baza Analizelor RFM, a benchmarkurilor si a raportarii avansate;
 • Ajuta la cresterea retentiei clientilor, a frecventei de cumparare si a vanzarilor.

Ecommerce

Ce functionalitati sunt disponibile in theMarketer?

1. Newslettere 100% Personalizate

Prin intermediul acestora, magazinele online pot trimite recomandari de produse irezistibile fiecarui client, la momentul potrivit.

Mai mult, campaniile de newsletter includ numeroase functionalitati care cresc eficienta campaniilor si usurinta realizarii acestora:

 • 700+ de template-uri potrivite oricarei industrii sau eveniment;
 • Crearea de segmente precise, bazate pe actiunile si istoricul de cumparaturi al utilizatorilor, precum si tags si filtre personalizate;
 • Transparenta 100% referitor la contactele care alcatuiesc fiecare segment;
 • Editor intuitiv drag-and-drop ce contribuie la realizarea de campanii care atrag toate privirile;
 • Blocuri de continut dinamic, pre-populate cu produsele magazinului tau;
 • A/B Testing, posibilitatea retrimiterii automate a emailurilor nedeschise, determinarea automata a momentului optim de trimitere si multe altele!

2. Automatizari omnichannel

Magazinele online pot castiga mai mult timp si isi pot apropia clientii prin campanii automate de e-mail, SMS si notificari push. Fluxurile de automatizari se pot realiza pe baza a 40+ de template-uri disponibile in platforma sau folosind propriile reguli.

3. Analiza RFM

Transmiterea de mesaje unor grupuri specifice de clienti, pe baza comportamentului, a valorii si a frecventei achizitiilor devine o joaca de copii. Fiecare segment este identificat automat si include sfaturi de comunicare pentru a creste valoarea medie a comenzilor, loialitatea si Customer Lifetime Value.

Utilizatorii theMarketer eCommerce PRO beneficiaza in plus de:

1. Program de loialitate

Comerciantii isi pot mentine clientii interesati cu ajutorul beneficiilor atractive si a cadourilor aferente achizitiilor, recomandarilor si altor actiuni de acest tip.
Programele de loialitate pot fi create pe baza mai multor niveluri cu beneficii si reduceri progresive pentru a incuraja clientii sa cheltuiasca mai mult pentru a atinge un nivel mai inalt.

2. Feedback si recenzii

Aceasta functionalitate permite colectarea opiniilor clientilor pentru a lua decizii relevante si a imbunatati imaginea brandului.

Recenziile si continutul generat de utilizatori pot fi apoi folosite pentru a creste credibilitatea afacerii si a stimula conversiile pe termen lung.

3. Program de referral

Clientii magazinelor online pot deveni promotorii brandului cu ajutorul programului de referral, care ii incurajeaza pe acestia sa recomande magazinul online si produsele acestuia celor din cercul lor de cunostinte, in schimbul unor cadouri atractive.

4. Launcher pentru site

Cu ajutorul acestui launcher interactiv, magazinele online le pot oferi clientilor lor o experienta complet personalizata in timp ce acestia navigheaza pe site.

Launcherul poate fi folosit pentru a informa clientii despre bonusuri, puncte de loialitate, recomandari si multe altele, ceea ce face intreaga experienta 100% dinamica si captivanta.

De ce sa alegi theMarketer?

 • Acces instant la toate instrumentele de direct marketing (e-mail, SMS, notificari push), gestionarea audientei si automatizarea de care un magazin online are nevoie, totul cu o singura integrare;
 • Cea mai buna livrabilitate de pe piata – Amazon si Sendgrid sunt furnizorii de servicii de email ai theMarketer;
 • Usor de adaptat oricarei piete – textele predefinite din platforma sunt disponibile in peste 50 de limbi, iar moneda folosita pentru afisarea preturilor poate fi schimbata in mai putin de 30 de secunde;
 • O modalitate simpla de a maximiza vanzarile si de a reduce costurile cu cel putin 30% fata de alte solutii disponibile pe piata;
 • Sarcini mai simple, zi de zi – de la sutele de template-uri, texte predefinite si automatizari, pana la sugestiile cu sfaturi practice, baza de cunostinte extinsa si glosarul inclus, oricine poate deveni un expert in marketing in cel mai scurt timp.

Clientii care folosesc theMarketer au inregistrat la doar 3 luni de la implementare:

 • Cu 95% mai putine campanii ajunse in Promotions;
 • O rata de deschidere cu pana la 76% mai mare;
 • O rata de click aproape dubla;
 • Imbunatatirea valorii medii a comenzilor cu 15-33%.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti incepe sa utilizezi functiile theMarketer in cadrul magazinului tau MerchantPro, nu ezita sa iei legatura cu colegii nostri din Centrul de Asistenta Clienti.

Lasa un comentariu