dotCommerce Digital Retail Forum 2024 – vino pe 11 iunie la Ziua Performantei in eCommerce, editia nr. 2

25 aprilie 2024

Daca ai fost alaturi de noi in 2023 la prima editie dotCommerce Digital Retail Forum, atunci stii deja la ce sa te astepti. In schimb, daca vrei sa iei parte pentru prima oara anul acesta, pe 11 iunie, la Terra Events Hall, te invitam la noua o zi plina de dezbateri si interactiuni profesionale care iti vor schimba perspectivele asupra a tot ce stii despre eCommerce si Online Marketing.

In plus, pana pe 10 mai 2024 beneficiezi de oferta Early Bird la achizitia biletelor pentru Digital Retail Forum, asa ca nu rata ocazia sa iti rezervi locul alaturi de noi la un pret special.

Ca si in editia precedenta, ti-am pregatit un line-up “magnetic”, format din specialisti in comertul online si in domenii conexe, care iti vor capta cu siguranta atentia cu informatii valoroase.

Viteza cu care te misti intr-o piata tot mai aglomerata este esentiala, iar dotCommerce Digital Retail Forum este resursa perfecta de know-how cu ajutorul caruia poti accelera scalarea afacerii tale.

Continut premium & speakeri emblematici

Subiectele din agenda dotCommerce Digital Retail Forum vor fi si anul acesta la fel de actuale si de relevante pentru toti jucatorii din eCommerce. In mod firesc, va fi abordata pe larg influenta inteligentei artificiale asupra comertului online, dar si teme precum internetul Cookieless si efectele acestuia sau strategiile de finantare pentru IMM-uri din zona eCommerce

De asemenea, reunim pe aceeasi scena reprezentantii unor magazine online cunoscute, care vor vorbi despre viziunea si experienta proprie in construirea unei afaceri de succes.

Vei avea ocazia sa urmaresti live specialisti precum Iulian Stanciu (Presedinte Executiv, eMAG), Rares Banescu (Owner & Founder, theMarketer), Alina Mitrica (CEO, theMarketer), Vlad Marincas (CEO & Co-founder, Aqurate), Raluca Radu (Founder, MTH Digital & Country Manager, Answear.ro), Bogdan Iftemie (Business Development Director, PayPo), Robert Trandafir (CEO & Co-founder, Gun Media) sau Ciprian Ghioc (Manager, TSG). 

Lista ramane deschisa, asa ca urmareste-ne in continuare pentru a afla si ceilalti speakeri de la editia din acest an a dotCommerce Digital Retail Forum.

Networking exclusiv & solutii inovatoare

Zona Expo va fi rezervata, bineinteles, prezentarii solutiilor inovatoare ale partenerilor evenimentului. In acest spatiu vei avea deopotriva acces la networking de calitate si la informatii care iti pot ajuta afacerea sa scaleze. 

Te asteptam la standul MerchantPro cu detalii despre multiplele oportunitati de dezvoltare a unei afaceri online pe care le poti regasi in platforma noastra, precum si cu multe surprize.

De asemenea, nu rata vizita la standul theMarketer, partener principal al evenimentului, pentru a te pune la curent cu strategii de email marketing, automatizare si programe de loialitate.

Prezenta ta in zona Expo va fi una productiva fara indoiala, deoarece aici te vor asteapta si standurile unor parteneri precum PayPo, MTH Digital, Aqurate, Gun Media, Tbi bank, Mokka sau Dr. SEO.

Bineinteles, ziua va fi presarata cu multe momente de relaxare, iar experienta dotCommerce Digital Retail Forum se va incheia cu un Exclusive Garden Party.

Asadar, ai toate argumentele sa fii alaturi de noi la a doua editie dotCommerce Digital Retail Forum, pe 11 iunie 2024, la Terra Events Hall

Si nu uita ca biletele sunt disponibile pe site-ul dotcommerce.ro la pret Early Bird pana pe 10 mai 2024, asa ca grabeste-te sa profiti de oferta. Te asteptam!

Lasa un comentariu