MerchantPro, premiat in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international” la Gala Wall-Street.ro 2021

9 decembrie 2021

MerchantPro s-a numarat printre laureatii Galei Wall-Street.ro, care a avut loc pe 7 decembrie, cu un premiu in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international”. Cu aceasta ocazie, ne-am alaturat altor 10 nume mari ale mediului de afaceri autohton care au primit recunoastere pentru activitatea lor din 2021 si care reusesc, prin viziune, sa inspire si sa aduca o contributie de valoare in industria din care fac parte.

Distinctia acordata MerchantPro in cadrul Galei Wall-Street.ro vine la finalul unei perioade in care eforturile noastre s-au concentrat mai mult ca oricand catre a sustine business-urile locale din platforma sa scaleze, una dintre directiile esentiale fiind aceea de a le oferi clientilor nostri tot supportul tehnologic necesar pentru a valorifica potentialul urias de dezvoltare regionala si pentru se putea extinde international, cu un efort minim. Astfel, am canalizat know-how-ul MerchantPro catre crearea unui ecosistem deschis, apt sa intampine necesitatile de flexibilitate, localizare si dezvoltare ale clientilor nostri pe piete straine, unde provocarile ating un nivel mult mai complex.

Ecommerce

„Premiul ne bucura cu atat mai mult cu cat ultimii doi ani au fost de mare incercare pe partea de eCommerce. Din punct de vedere al online-ului, leadership-ul este de multe ori simplu. Leadership-ul inseamna ca esti copiat de altii. De multe ori i-am auzit pe proprietarii de magazine online suparati pe faptul ca sunt copiati. Acesta nu este un motiv de nemultumire, ci de fericire, deoarece esti recunoscut ca lider de catre ceilalti, leadership-ul inseamna recunoasterea celorlalti, in primul rand. Pentru a putea ajunge la aceasta recunoastere, cred ca principala calitate trebuie sa fie nemultumirea fata de prezent si cautarea continua a unor solutii, a unor challenge-uri, iar asta te va ajuta sa te dezvolti incontinuu. Cel putin in online, in clipa in care te multumesti cu ceva, dispari”, a declarat Arthur Radulescu, CEO & Founder MerchantPro.

Lista castigatorilor Galei Wall-Street.ro – Leadership Makes the Difference

  • Antreprenoriat fara ajutor de la stat – Bursa de Valori Bucuresti;
  • Antreprenoriat fara ajutor de la stat – Banca Transilvania;
  • Inovatie locala pentru un eCommerce international – MerchantPro;
  • O Romanie fara analfabetism functional – Dragos Iliescu, Chief Scientist si fondator Brio;
  • Lux in imobiliare, la munte si la mare – Nordis Group;
  • Sanatate de la Alfa la Delta – Medlife;
  • Cel mai bun start spre viitorul electric – Tesla;
  • Turismul face Romania bine – Christian Tour;
  • Ajutor privat pentru un rod bogat – Kaufland;
  • Dispozitive care se pliaza pe viitor – Samsung

Lasa un comentariu