MerchantPro Next - Noul storefront ultra-performant al magazinului tau online

Stiri si tendinte, 18 May 2022

A venit timpul sa incalzim din nou atmosfera in universul eCommerce din Romania cu o noua lansare de senzatie: MerchantPro Next, noul storefront al magazinului tau online!

Ce noutati aduce mai exact MerchantPro Next? Pe scurt, noile interfete de magazin includ un nou sistem de editare a codului HTML & CSS si a template-urilor de rendare a continutului, zona de Widget studio destinata proiectarii in maniera vizuala a interfetelor, precum si o noua suita de teme de design preconfigurate.

Prin migrarea la noile teme poti beneficia de optiuni de design cu un look & feel ce te vor detasa in fata concurentei, plus multe alte caracteristici care te vor ajuta sa le oferi clientilor tai o experienta de utilizare superioara si sa cresti rata conversiilor. Si nu in ultimul rand, prietenia dintre magazinul tau si motoarele de cautare va deveni mult mai stransa!

Pe larg, gasesti detalii in continuare despre MerchantPro Next si avantajele care vin la pachet cu noul nostru sistem de storefront-uri.

O experienta fluida de Checkout

Daca procesul de finalizare a comenzii era si pana acum unul cursiv in magazinul tau MerchantPro, am ridicat stacheta si mai sus cu ocazia noului upgrade. Asa ca, pregateste-te sa beneficiezi de avantajele celor mai recente imbunatatiri aduse in pagina de Checkout, cum ar fi:

 • Acces la metode de plata online Hosted, cu introducerea datelor de plata direct in magazin;
 • Predictive Search vizual si Search Facets, pentru acces instant la produsele cautate;
 • Checkout si User Experience performante, pentru cele mai bune rate de conversie;
 • Cel mai fluid proces de Checkout, configurabil asa cum vrei: one-step sau two-step checkout.

Ecommerce

Noi standarde pentru viteza de incarcare

Stim ca viteza de incarcare a site-ului este un detaliu care conteaza enorm atat pentru utilizatori, cat si din perspectiva unei pozitionari cat mai bune in rezultatele motoarelor de cautare. Asa ca, fireste, MerchantPro Next vine cu imbunatatiri si in aceasta directie:

 • Viteza de incarcare fara rival, inclusiv pentru pagini content-rich;
 • Clasare superioara in raport cu indicatorii Google Core Web Vitals;
 • Utilizarea de solutii CDN performante pentru servirea continutului;
 • Servire optima a imaginilor bazata pe compresie automata, conservand un nivel ridicat de calitate.

Design-uri superoptimizate pentru performanta

Sa trecem acum si la partea estetica! Cu MerchantPro Next ai acces la o noua galerie de teme de design, optimizate pentru cele mai bune performante tehnice, SEO si de experienta a utilizatorului. Astfel, noile teme de magazin te ajuta sa iti pui in valoare produsele si sa convertesti mai repede si mai bine.

Ecommerce

Personalizare point & click prin Widget Studio

Stim ca vrei ca site-ul tau sa iti poarte amprenta personala, asa ca pentru orice design preconfigurat MerchantPro Next poti utiliza cu efort minim functiile din Widget Studio pentru proiectarea vizuala a paginilor:

 • Personalizare pentru multiple zone din storefront, fara sa fie nevoie sa intervii la nivel de cod;
 • Posibilitatea de creare de landing page-uri complexe cu doar cateva click-uri;
 • Reconfigurarea continutului si a structurii paginilor din magazin in mod vizual, utilizand un sistem de Widget-uri cu flexibilitate ridicata.

Ecommerce

Libertate completa HTML & CSS

Desigur, daca vrei sa-ti personalizezi si mai mult magazinul, nu este neaparat necesar sa folosesti design-urile preconfigurate din galerie. De aceea, daca iti doresti un design unic, il poti avea foarte usor, fie cu ajutorul nostru, fie cu ajutorul propriei tale echipe - asta pentru ca noul sistem de template-uri MerchantPro Next iti ofera cel mai ridicat nivel de flexibilitate si independenta in design.

Pe langa cresterea performantei generale a magazinului, MerchantPro Next vine de asemenea cu un sistem extins de obiecte, functii si filtre, care faciliteaza orice dezvoltari suplimentare la nivelul interfetei de magazin si nu numai.

Esti gata sa treci la MerchantPro Next? Ia legatura cu Account Manager-ul tau, care iti va spune mai multe.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.