Cum stabilesti preturile de vanzare in marketplace-uri?

Descopera care sunt factorii pe care sa ii iei in calcul inainte de listarea pe un marketplace si cum poti sa-ti creezi o strategie de pret pentru vanzari profitabile.

Un an de crestere in eCommerce cu peste 100 de instrumente lansate in platforma MerchantPro

Descopera cele mai importante aplicatii si solutii eCommerce implementate in platforma MerchantPro in ultimul an.

Deschiderea propriului marketplace: 6 lucruri de care sa tii cont

Vrem sa te sprijinim cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti deschide propriul Marketplace, asa ca iata cateva aspecte de care sa tii cont pentru o lansare de succes.

Ti-am pregatit un cos de Paste plin cu noi functionalitati MerchantPro si o premiera absoluta: aplicatia Marketplace

Iti aducem vesti despre noile functionalitati lansate recent in platforma MerchantPro, pe care le poti folosi deja in magazinul tau online:

Descopera 5 motive sa-ti deschizi propriul Marketplace

MerchantPro lanseaza aplicatia Marketplace! Marketplace-urile au devenit foarte populare in Romania, atat pentru antreprenorii din eCommerce, cat si pentru cumparatori. Dar ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa creezi chiar tu o astfel de platforma?

Strategia multi-channel: ce este si de ce ai nevoie de ea in eCommerce?

Majoritatea retailerilor online incep cu un singur canal, de regula un website propriu. Pe aceasta platforma se realizeaza toate vanzarile si, de regula, si majoritatea activitatilor financiare si de inventariere.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.