Cum sa-ti identifici concurenta in eCommerce si cum s-o analizezi

In orice nisa eCommerce ai activa, ai cu siguranta concurenta. Piata eCommerce a crescut semnificativ in 2020, iar aceasta crestere nu se va opri nici in acest an sau in urmatorii.

Cum sa creezi un program de loialitate profitabil

Multi comercianti utilizeaza reducerile de pret pentru a atrage clienti, insa de cele mai multe ori competitia este acerba, iar preturile mici nu mai sunt suficiente.

Cum sa consolidezi relatia cu clientii ca sa iti asiguri un flux constant de comenzi

Daca ai o afacere online stii deja ca relatia pe care o construiesti impreuna cu utilizatorii nu trebuie sa se incheie o data cu finalizarea unei comenzi.

9 instrumente de marketing care aduc clienti catre magazinul tau online

Pentru orice magazin online, instrumentele de marketing sunt cele mai importante surse de comunicare, iar obiectivul principal este ca informatia...

De ce renunta romanii la cumparaturile online

Compania SharExperience a realizat sondaj in urma caruia a creat un top 10 al motivelor pentru care romanii renunta la cumparaturi. Afla cat de usor renunta acestia si care sunt obstacolele pe care le intampina.

Solutii pentru colectarea adreselor de email

Email-ul este un element esential pentru succesul campaniilor de marketing, ce are potential viral si te ajuta sa comunici cu clientii si potentialii...

Email marketing-ul din ce in ce mai eficient pe mobile

Email marketing-ul este cunoscut pentru puterea sa de atragere si retentie a clientilor, insa daca acestia sunt asaltati de zeci sau sute de mesaje...
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.