Noutati in MerchantPro: Pachete de produse, reguli de discount pentru Categoriile dinamice, export predefinit pentru TikTok si multe alte functionalitati

8 aprilie 2022

In ultimele luni am lucrat intens pentru a defini noi standarde de performanta in platforma MerchantPro si pentru a pregati terenul pentru o serie de module si functionalitati pe care le vom lansa pe parcursul anului 2022.

Asadar, te invitam sa descoperi lansarile recente din platforma.

Aplicatia Pachete de produse

Functionalitatile din aplicatie iti permit sa creezi si sa afisezi pachete (bundles) formate din mai multe produse diferite si sa le oferi clientilor tai preturi preferentiale la achizitionarea acestora.

Afla mai multe din topicul de help dedicat despre cum functioneaza si cum poti instala aplicatia Pachete de produse pe care ti l-am pregatit.

Reguli de discount aplicabile pe Categorii dinamice

Stii probabil deja ca in cadrul magazinului tau MerchantPro iti poti crea categorii dinamice de produse, care grupeaza automat anumite produse din magazin sub aceeasi categorie. Pentru a extinde modurile in care le poti utiliza, acum ai posibilitatea de a crea Reguli de discount aplicabile inclusiv pentru Categoriile dinamice.

Daca ai deja astfel de categorii in magazin, la adaugarea unei reguli de discount vei regasi posibilitatea de a selecta aplicarea regulii pentru categoriile dinamice dorite.

Sectiunea Loguri de stoc

Utilizatorii planurilor Enterprise au acum la dispozitie o noua sectiune dedicata log-urilor de stoc, accesibila in mod independent in raport cu alte aplicatii complementare.

Export predefinit de produse pentru TikTok

Care este cea mai populara platforma de interactiune sociala a momentului? Ai ghicit! Configureaza exportul predefinit de produse pentru TikTok din sectiunea Catalog > Exporta produse si valorifica potentialul userilor TikTok prin campanii in retea.

InboxTarget

Conecteaza-ti magazinul online cu InboxTarget in cativa pasi simpli. Integrarea iti permite sa retargetezi utilizatorii prin email-uri cu continut dinamic, in functie de actiunile desfasurate de vizitatori in magazinul tau si, de asemenea, sa trimiti notificari de tip Push in browser.

MerchantPro Next

MerchantPro Next, noul mod de creare a interfetei de magazin, cuprinde o suita de noi teme de design preconfigurate, zona de Widget studio destinata proiectarii in maniera vizuala a interfetelor, precum si un sistem complet regandit de editare a codului HTML si CSS.

Printre beneficiile pe care ti le aduce interfata de magazin MerchantPro Next se numara o viteza de incarcare semnificativ imbunatatita, un proces de checkout complet nou, precum si multe alte functionalitati despre care vom mai vorbi.

Pentru magazinele care utilizeaza MerchantPro Next, a devenit activa recent si o serie de noi functionalitati, despre care iti spunem mai multe in continuare:

  • Aplicatia Linii de produse – Pentru a oferi clientilor magazinului tau acces facil la alte variante ale unui produs de care sunt interesati, in platforma MerchantPro ai la dispozitie aceasta noua aplicatie, care iti permite sa grupezi articolele in magazin sub forma unor linii de produse, in functie de un anumit atribut comun. Mai multe detalii regasesti in topicul de help despre Liniile de produse.

  • Integrare cu serviciul Klaviyo – Instaleaza aplicatia si conecteaza-ti magazinul cu Klaviyo, unul dintre cele mai performante sisteme de automatizare a campaniilor de email marketing in eCommerce, infiintat in 2012, in Boston.

  • RTBHouse – Instaleaza aplicatia si conecteaza-te automat la sistemul RTB House, pentru a incepe sa creezi campanii de retargeting performante, pe multiple canale si in cadrul unei vaste retele de publisheri.

Pentru orice detalii despre noile functionalitati sau platforma MerchantPro, apeleaza cu incredere la echipa noastra de Customer Support!

Lasa un comentariu