GPeC SUMMIT la start- Nu rata unul dintre cele mai importante evenimente de E-Commerce si Digital Marketing

Cele doua zile de conferinta a GPeC SUMMIT , unul dintre cele mai importante evenimente de E-Commerce si Digital Marketing din toamna aceasta se vor...

Erori de comunicare pe care sa NU le faci cu clientii tai

Intr-un magazin fizic observi imediat daca serviciile si comunicarea oferite clientilor sunt de calitate. Zambetele si amabilitatea vanzatorilor, sau dimpotriva absenta acestora, se observa cu ochiul liber.

Activeaza-ti acum certificatul SSL pentru magazinul tau online!

Afla mai multe despre cum magazinul tau online are nevoie mai mult ca oricand de un certificat SSL, pentru a proteja informatiile sensibile precum nume clienti si date personale.

Cumparaturile online se vor face pe Facebook

Facebook imbunatateste experienta de shopping pe telefon prin adaugarea unei sectiuni speciale de cumparaturi online, parte a unei strategii de inlesnire a ecommerce-ului pe reteaua de socializare.

Calendarul vanzarilor pentru sezonul toamna-iarna

Perioada sarbatorilor aduce cele mai multe oportunitati pentru comercianti, dar si pentru cumparatorii dornici sa achizitioneze produse la preturi...

Livrarea produselor: ce isi doresc clientii cu adevarat

Conform unei analize realizate de catre Econsultancy, consumatorii cer mai multa flexiblitate in optiunile pentru livrarea produselor, iar retailerii...

Comportamentul in eCommerce la nivel global

In fiecare tara cumparatorii au comportamente diferite de achizitie. Compania Remarkety, specializata in email marketing, a realizat un TOP 10 al tarilor cu cele mai dezvoltate piete online.

Documentar: Marketingul de Continut schimba regulile jocului

Continutul transforma fundamental afacerile online si offline. Continutul pe care il oferim publicului, clientilor nostri, are o valoare mult mai mare decat in trecut si intrerupe "structura" traditionala de marketing cu care eram obisnuiti.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.