Articole recente

Greseli de evitat in campaniile eCommerce de Valentine’s Day

Daca ai dat deja startul campaniilor de Valentine’s Day, citeste sfaturile noastre pentru a te asigura ca eviti greselile comune din eCommerce ale acestei perioade.

Cum stabilesti preturile de vanzare in marketplace-uri?

Descopera care sunt factorii pe care sa ii iei in calcul inainte de listarea pe un marketplace si cum poti sa-ti creezi o strategie de pret pentru vanzari profitabile.

Cresteri spectaculoase pentru shop-urile MerchantPro in 2021: +48% in comenzi, +72% in valoarea acestora

Schimbarea comportamentului de consum al romanilor si digitalizarea accentuata a acestuia se reflecta in cifrele la nivel de an inregistrate de cele peste 1.500 de magazine active din platforma eCommerce MerchantPro.

Recomandari ca sa iti pastrezi motivatia in eCommerce

Ce poti face pentru a-ti pastra motivatia ca antreprenor eCommerce si cum te aperi de monotonie? Exista mai multe strategii create de experti in psihologie pe care le poti incerca pentru a afla care dintre acestea functioneaza pentru tine.

Idei de afaceri low-cost pe care sa le incepi in 2022

Cand te gandesti la inceperea unei afaceri, primul lucru care iti vine in minte este bugetul: cat te va costa sa incepi si cat va dura pana cand iti vei recupera investitia si vei incepe sa ai profit?

Trenduri eCommerce pe care sa le urmaresti in 2022

La ce evolutii ne putem astepta in 2022? Care sunt trendurile majore din eCommerce pentru 2022 si anii urmatori? Hai sa le descoperim impreuna.

Pregateste-ti strategia de vanzari pentru perioada de dupa incheierea sezonului de cumparaturi

Stim ca eCommerce e o industrie ciclica si ca majoritatea antreprenorilor din domeniu vad prima parte a anului ca pe o perioada moarta. Insa lucrurile nu trebuie sa stea asa.

Strategii de personalizare in eCommerce: cum sa atragi mai multi clienti cu oferte relevante

Descopera cum poti crea usor experiente personalizate folosind functionalitatile MerchantPro si cateva solutii digitale la indemana.

Aplicatii si functionalitati care te pot ajuta sa cresti vanzarile magazinului tau MerchantPro

In platforma MerchantPro vei gasi mereu noi instrumente care sa te ajute sa vinzi mai mult, mai usor sau mai repede. Iata-le in continuare pe cele mai populare dintre acestea.

MerchantPro, premiat in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international” la Gala Wall-Street.ro 2021

MerchantPro s-a numarat printre laureatii Galei Wall-Street.ro, care a avut loc pe 7 decembrie, cu un premiu in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international”.
51 ... 60 / 420
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.