Articole recente

Ce sunt si cum functioneaza Responsive Search Ads in Google?

De la 30 iunie 2022 Google retrage complet ad-urile cu text extins din Search Network, in timp ce reclamele adaptabile (Responsive Search Ads) vor deveni instrumentul de baza in campaniile de cautari din platforma...

Vanzari si responsabilitate sociala in vremuri incerte

Discutam in continuare despre masurile care pot fi luate de afacerile eCommerce pentru ajustarea strategiei in vremuri de instabilitate geopolitica si economica.

Cum sa cresti incasarile magazinului tau eCommerce in perioada Pastelui

Cum Pastele si Floriile sunt sarbatori foarte importante in Romania, sunt asteptate cresteri semnificative in vanzari pentru antreprenorii eCommerce, asa descopera in continuare ce trebuie sa faci:

Noutati in MerchantPro: Pachete de produse, reguli de discount pentru Categoriile dinamice, export predefinit pentru TikTok si multe alte functionalitati

Descopera lansarile lunii aprilie in platforma MerchantPro, care pregatesc terenul pentru o serie de module si functionalitati pe care le vom lansa pe parcursul anului 2022

Ce este D2C si care sunt avantajele acestui model de business pentru micii producatori

D2C eCommerce este unul dintre trendurile care ii pot ajuta cel mai mult pe micii producatori. Afla mai multe despre ce presupune si despre cum il poti folosi in favoarea ta.

Ce este Ecommerce Customer Experience si cum te ajuta sa-ti fidelizezi clientii

Afla in continuare ce este Ecommerce Customer Experience, de ce conteaza acesta in eCommerce si cum sa-l folosesti in avantajul afacerii tale online.

Metoda "Ion Popescu": cum reduci plasarea de comenzi false in magazinul tau online

De cele mai multe ori, aceste comenzi sunt plasate pur si simplu din rea-vointa, de catre persoane care vor sa “testeze” serviciile tale. De asemenea, pot fi si “glume” fara intentii de fraudare. Oricum ar fi, aceste comenzi iti produc pierderi.

eCommerce pentru produse non-fizice: cum sa vinzi cursuri online

Chiar daca acestea constituie cea mai mare parte a pietei eCommerce, exista si alte tipuri de produse sau chiar servicii care pot fi vandute in regim eCommerce. Cursurile sunt un astfel de exemplu.

Ce inseamna customer support de calitate in eCommerce

Atunci cand exista din ce in ce mai multe magazine care vand produse similare celor din shop-ul tau, diferenta reala o poate face experienta utilizatorului. Aflacum te poti diferentia de concurenta printr-un customer support excelent.

Cum atragi in magazinul tau online mai multe vanzari pentru Luna Femeilor

Descopera recomandari care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile eCommerce in luna martie, luna dedicata femeilor.
51 ... 60 / 431
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.