Articole recente

Vrei sa te extinzi pe piete din afara tarii? Descopera 7 lucruri pe care sa le iei in calcul

Platforma MerchantPro iti pune la dispozitie diverse facilitati pentru a-ti putea vinde produsele, astfel ca extinderea pe piete internationale iti este la indemana.

Deschiderea propriului marketplace: 6 lucruri de care sa tii cont

Vrem sa te sprijinim cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti deschide propriul Marketplace, asa ca iata cateva aspecte de care sa tii cont pentru o lansare de succes.

Ti-am pregatit un cos de Paste plin cu noi functionalitati MerchantPro si o premiera absoluta: aplicatia Marketplace

Iti aducem vesti despre noile functionalitati lansate recent in platforma MerchantPro, pe care le poti folosi deja in magazinul tau online:

GPeC SUMMIT Online - 24-25 mai: doua zile de conferinte si 17 cursuri intensive de eCommerce & Marketing Online

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de eCommerce & Digital Marketing din Europa de Est – se va desfasura exclusiv online in zilele de 24 si 25 mai.

Ofera optiunea Portofel Virtual clientilor magazinului tau - afla cum te ajuta sa cresti vanzarile

Portofelul digital este o modalitate de stocare a fondurilor si de plata pe care clientii magazinului tau o pot folosi foarte rapid si usor. In Wallet-ul disponibil in platforma MerchantPro, cumparatorii pot acumula credite valorice din diferite surse:

Descopera 5 motive sa-ti deschizi propriul Marketplace

MerchantPro lanseaza aplicatia Marketplace! Marketplace-urile au devenit foarte populare in Romania, atat pentru antreprenorii din eCommerce, cat si pentru cumparatori. Dar ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa creezi chiar tu o astfel de platforma?

Cum sa pornesti chiar acum propriul program de afiliere si sa-ti cresti vanzarile

MerchantPro a lansat aplicatia Program de afiliere, care permite lansarea si administrarea propriului program de afiliati si referrals pentru magazinul tau online.

Vanzari pe pilot automat: cum si de ce sa creezi abonamente pentru produsele din magazinul tau online

Poti crea in magazinul tau online abonamente cu frecventa variabila, pentru produse consumabile sau perisabile. Descopera cum functioneaza acestea concret.

Proceseaza plati prin Paysera in magazinul tau MerchantPro

In platforma MerchantPro ai acum la dispozitie posibilitatea de a alege Paysera ca solutie pentru procesarea platilor in magazinul tau online.

Functionalitati MerchantPro in premiera: aplicatiile Program de afiliere si Comenzi & abonamente recurente

De curand am lansat alte cateva noi functionalitati de mare ajutor pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online MerchantPro. Doua dintre acestea reprezinta chiar o premiera in platforma noastra...
51 ... 60 / 367
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.