Cum sa-ti identifici concurenta in eCommerce si cum s-o analizezi

In orice nisa eCommerce ai activa, ai cu siguranta concurenta. Piata eCommerce a crescut semnificativ in 2020, iar aceasta crestere nu se va opri nici in acest an sau in urmatorii.

Ai un magazin nou-nout. Cum aduci trafic rapid?

Tocmai ti-ai lansat sau te pregatesti sa-ti lansezi magazinul pe MerchantPro? Felicitari! Platforma noastra eCommerce sustine antreprenorii cu functionalitati inedite si usor de folosit.

Ce sa faci ACUM pentru ca afacerea ta eCommerce sa prospere dupa incheierea crizei

eCommerce este printre industriile mai putin afectate de criza generata de pandemia de COVID-19. Majoritatea magazinelor online sunt inca in activitate, in special cele care ofera produse de larg consum.

eCommerce SEO 101: Cum sa ai descrieri de produs optimizate (si sa atragi mai multi vizitatori din motoarele de cautare)

Industria eCommerce din Romania creste rapid de la an la an, conform Statista. Ca atare, magazinele online au nevoie de tehnici de promovare din ce in ce mai eficiente. Una dintre ele este SEO pentru eCommerce.

Noi functionalitati MerchantPro - Sistem de log-uri activitate, clonare comenzi si multe altele

Foloseste la potential maxim noile functionalitati pentru a-ti creste vanzarile si pentru a-ti optimiza fluxurile operationale si administrative.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.